Wat houdt uw activiteit in?
"Onze filosofie is gebaseerd op zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, lange fermentatietijden voor extra smaak, innovatieve productieprocessen, een lokale aanpak zonder tussenpersonen en partners van hoge kwaliteit.
We bakken op donderdag en vrijdag (bestel voor 12 uur de dag voor het bakken op www.lefournilduloup.be), en onze producten worden gedistribueerd naar partnerwinkels in de regio."
Biologische certificering
Wat motiveerde u voor het keurmerk 'Famenne-Ardenne Unesco Global Geopark'?
"Het is heel belangrijk voor ons om de regio levend te houden en om producenten samen te brengen."
Hanteert u een aanpak van duurzame ontwikkeling en milieuverantwoorde werkwijzen?
"We hebben een kortsluiting, het hout dat we van onze buurman kopen voedt de oven, we hebben zonnepanelen en we produceren wat we verbruiken."
Vincent Tonglet
Gegevens:
Rue de Humain, 40
5580 Rochefort
0488/33.20.28
info@lefournilduloup.be