Wat doe je?
"Productie en verwerking van groenten en fruit en distributie in winkels (delicatessen).
Winkel op de verwerkingslocatie.
"We maken jam, azijn, siroop, broodbeleg en specerijen.
Wat motiveerde jullie om het label "Famenne-Ardenne UNESCO Global Geopark" te krijgen?
"We zijn geboren in de regio, dus de wens om deze rijkdom aan grond, die onze grondstof is, te ontwikkelen en te promoten is heel belangrijk."
"We werken biologisch-dynamisch, met respect voor de bodem en de natuur.
Zijn jullie toegewijd aan duurzame ontwikkeling en ecologisch verantwoorde praktijken?
"Ja afvalscheiding, appelschillen worden op de grond gelegd om onkruid te voorkomen, bomen snoeien, gras maaien om compost te maken, we gebruiken organisch afval om ziektes op onze fruitbomen te voorkomen."
"We hebben oude boomsoorten die beter bestand zijn tegen ziekten."
Brasseur Alain
Gegevens:
Rue de France 86,
5570 Felenne (Beauraing)
0474/ 08 40 47
saveursduverger@hotmail.com